dimarts, d’abril 25, 2006

L'especulació al poder!!!!!!!!!!!!!


Després d’un any de l’aprovació de la proposta de Xarxa Natura 2000 a on protegia una zona a on l’Ajuntament de Querol preveu fer una nova urbanització ara ha sortit una modificació. Curiosament ha desprotegit la zona a on es pretenen fer més de 500 habitatges en un poble de 50 cases i amb altres possibilitats de creixement més adequades.

Perquè Medi Ambient no ha pogut mantenir la proposta? sempre s’ha de cedir als poderosos, especuladors... Perquè han de valer més aquestes pressions que les 3000 signatures de suport al manifest pel desenvolupament sostenible aconseguides per la plataforma Salvem Querol.

Recordem que tot això prové d'un cas de transfuguisme que va portar a la regidoria d'urbanisme al senyor Uroz (PSC), que ha capgirat el pla urbanístic als seva manera amb el suport del PSC-Alt Camp que dóna suport a tota mena de persones per tal de tenir la màxima representació al Consell Comarcal.

I per si fos poc la possible pedrera també està fora de la Xarxa Natura .

Lluitarem fins al final,
I per postres ja es pot comprar Rocacorba, la web diu que l'ajuntament ja l'ha aprovat i que només falta urbanisme de Tarragona per aprovar. Saben més que tots, pq serà?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Medi ambient no és d'ICV. IC-V, V de verds o de venuts?

Anònim ha dit...

Carai aquest ajuntament... els rapinyaires altes, maldonado encara deuen volta per aquest poble i deuen moure els fils a l'administració; aquests no s'extingiran mai. Quan se sapiga la veritat potser ja serà massa tard; com el Gil a Marbella que ja no hi és per assumir resposabilitats.

Anònim ha dit...

Per frenar aquesta operació s'hauria de fer una campanya perquè la premsa de tot Catalunya se'n fes ressò i no només els diaris locals. A un any de les eleccions els polítics tenen por de perdre la cadira i això és per engarjolar a més d'un. El problema és com fer-ho, ja que la premsa de Catalunya només es fa ressò del que passa del Llobregat cap amunt i els assumptes mediambientals de les nostres comarques sempre són silenciats a nivell mediàtic.

Anònim ha dit...

Us proposo que aneu a la web de l'ajuntament (www.querol.org) i on diu "ajuntament en línia" li digueu a l'alcalde el que es mereix sentir. fem força entre tots contra els que es pensen que és tant fàcil enriquir_se a costa del patrimoni natural de tots.