diumenge, de desembre 16, 2007

135.300 euros regalats!

Aviat començarem la tramitació d'un nou pla urbanístic ja que l'anterior incomplia tantes normatives que s'ha de refer des d'un inici. Aquest capficament pels seus interessos i pels interessos de tercers, tant de l'alcade-regidor urbanisme (Uroz) i tinent d'alcalde (Carreño) d'aquesta legislatura o dit d'una altra manera de l'Alcalde (Carreño) i regidor d'urbanisme i tinent d'alcalde (Uroz) de l'anterior legislatura , ha provocat una despesa de 63400 euros en l'elaboració del POUM (pla urbanístic), dels quals 29600 corresponen a estudis que es podran tornar a fer servir, PERÒ 32056,79 euros corresponen al treball de l'arquitecte municipal en la redacció del pla i 1734,6 per l' elaboració d'uns informes externs. Diners que ens podríem haver estalviat si s' hagués fet seguint la llei i el sentit comú.
A més l'ex-assessora de l'Ajuntament (filla de l'antic assessor) acomiadada després de 4 anys perquè no complia la seva jornada laboral ha cobrat una suma destacable d'euros. De fet només es presentava al seu lloc de treball un dia a la setmana, mig matí. Curiosament després de 4 anys l'equip de govern "ha descobert" que no tenien l'autèntic contracte d'aquesta "assessora", que ells es pensaven que era a jornada completa i, de fet, el contracte real que el senyor tot poderós X va portar a la seguretat social era de 5 hores setmanals, a 1450 euros mensuals. Per tant l'acomiadament ha estat improcedent i s'ha embutxacat a més 45 dies per any treballat. Així si fem uns càlculs ràpids veiem com ha cobrat en 5 anys 104.500.000 euros (això si, bruts) (1450 x 14 x 5 + indemnització) per 20 hores mensuals. (200 hores a l'any)
Això fa que si sumem els diners en els estudis de redacció del POUM que no es podran aprofitar i els diners regalats per un lloc de treball quasi bé fictici sumem gaire bé 135.000 euros....
que es podria haver fet amb aquests diners...??

COALICIÓ D'INDEPENDENTS PER QUEROL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests diners hauríem s'exigir que els tornessin totes aquelles persones que es varen encaparrar en fer un nefast POUM, d'esquenes a la gent i amb intencions especulatives claríssimes.

Anònim ha dit...

El dia 16/08/2003 va sortir publicat al número 189 del "Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT)" conforme la Rosa Maria Altés Mariné (advocada i assessora de l'Ajuntament de Querol de 2003 a 2007) havia percebut l'atur de forma indeguda entre l'any 2001 i 2002, un total de 5.387,14 €.
Com podeu veure en aquest cas gràcies a una bona gestió del Ministeri de Treball i Assumptes Socials juntament amb l'INEM es va poder aturar una, repeteixo, "ADVOCADA" que volia estafar. Curiosament, al cap de poc, es va posar a treballar pel poble de Querol. Ara coneixem que tant ella com l'ajuntament han jugat a fer de "trileros"; el contracte de Rosa Maria Altés és un misteri ja que la còpia que hi consta a l'ajuntament i la de la Seguretat Social són completament diferents; en la primera no hi ha la signatura i, en la segona les condicions laborals són completament diferents a la primera. Quins C------!!!!
Jo em pregunto qui és el responsable d'arxivar, revisar tot aquests tipus de documents?????
Cadascú que posi el nom o noms dels possibles ineptes.