dimecres, d’abril 27, 2011

El fiscal demanarà al judici una pena de 22 anys inhabilitació a l'Alcalde i exAlcalde

El fiscal demanarà al judici una pena de 22 anys d’inhabilitació per càrrec o treball públic a l’Alcalde i exAlcalde de Querol, 4 anys de presó i una multa de 3.793.367,78 €. Coalició d’Independents per Querol-Entesa (CIQ) ha pogut tenir accés a aquesta informació.
Els dos imputats es tornen a presentar sota les sigles del PSC.
Aquests són els fragments de l’escrit de qualificació del fiscal pel judici per les presumptes irregularitats urbanístiques produïdes a Querol.
“le entregó al Sr. Altés un sobre con unos 30.000 €”“A título ejemplificativo de dichas reuniones, podemos citar la que tuvo lugar entre febrero y abril de 2005 en la cafetería Etrepà sita en la Calle Ramón y Cajal de Tarragona, en dicha reunión entre Barceló y Antonio Altés, el Sr. Barceló le entregó al Sr. Altés un sobre con unos 30.000 €, dinero que iría a parar a los imputados Albert Carreño y Miguel Uroz como contraprestación por el incremento de valor que iba a experimentar la finca l’Arboçar.”
“Entre 2004 i 2006 existió en todo momento una influencia en el resto de miembros participantes por parte de los Sres. Carreño y Uroz con el objetivo de obtener beneficios para terceros y para sí mismos.”
“el 5 de abril de 2006 la finca l’Arboçar, que recordemos había sido comprada por el precio de 66.632 €, valía 8.736.000 €, según tasación pericial”
“Para evitar cargas fiscales […] Para dar credibilidad al documento […] Antonio Altés, para redactar el documento, se llevó varios sellos del ayuntamiento para darle apariencia de veracidad y tuvo que llamar varias veces al consistorio, en el cual trabajaba una hija suya, Rosa Maria Altés (assessora Ajuntament), para saber que sellos había que poner, dada la fecha en la que se decía haberse redactado”
(Adjuntem escrit del fiscal)
Recordem que la defensa de l’Alcalde i exAlcalde es paguen des de les arques municipals.
Si ens preguntem que tot i està imputat l’Alcalde de Querol gaudeixi de popularitat del municipi només cal esmentar que el proper 4 de maig s’emporta tots els jubilats del municipi de Querol a Penyíscola, pagant tot l’import de la despesa (54 € per persona) l’Ajuntament. L’Alcalde aprofitarà aquesta ocasió per personalitza en la seva persona aquest viatge gratuït i fer propaganda electoral.
COALICIÓ D’INDEPENDENTS PER QUEROL CIQ-ENTESA