dilluns, de juliol 09, 2007

1er ple. Serà una legislatura tensa. Comunicat del ple amb el suport de CIQ, CIU i AEQ

Aquest divendres hi hagut el primer ple extraordinari a l’Ajuntament de Querol. Ha estat un ple mogut, on les votacions han estat molt ajustades perquè s’ha quedat 3 (2PSC + 1 FIC) a 3 (CIQ, CIU i AEQ) a diverses votacions i el vot de qualitat de l’Alcalde ha fet decantar la balança.
Des de Coalició d’Independents per Querol i Convergència i Unió volem destacar d’aquest ple:
- El fins ara alcalde, Albert Carreño, ha estat contractat a temps parcial per l’Ajuntament i treballarà a nòmina 20 hores mensuals, tot i estar jubilat. Des de CIQ, CIU i AEQ pensem que això és la compensació a haver pactat amb el PSC per donar l’alcaldia a Miguel Uroz, tot i que els seus companys de candidatura (FIC) si mostraven en contra.
- Els membres de l’equip de govern (PSC) realitzaran una Junta de Govern setmanal. Al municipi de Querol no hi ha tants temes a tractar setmanalment que justifiquin aquesta periodicitat. Creiem que això és un sou encobert de l’equip de govern ja que cada dissabte al matí que assisteixin a l’Ajuntament a una Junta cobraran 75 euros; quantitat a sumar a d’altres dietes que tindran.
- Després de 3 anys de l’aprovació inicial del pla urbanístic, de fer-ne moltes modificacions i per tant d’incrementar-ne considerablement el cost econòmic, les competències d’urbanisme continuen a mans de Miguel Uroz, ara alcalde.
- La tresorera nomenada per l’Ajuntament de Querol està denunciada per corrupció per una associació de veïns de la urbanització de Mas Gassons quan era tresorera de la Junta de Compensació.
- Els representant de l’Ajuntament a la Junta de Compensació de Mas Bermell es vicepresident de dita junta, la qual cosa pot ser incompatible.
- L’horari dels plens ordinaris, un cada 3 mesos, s’hauria de posar en dissabte, perquè la gent del municipi es pogués informar i assistir-hi.
- Els plens serveix perquè es transmeti la informació i tots el regidors puguin preguntar; però a l’Ajuntament de Querol només serveix per votar, les nostres preguntes no són mai contestades coherentment i el debat és impossible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us voldria demanar si podeu penjar una fotografia de qui forma l'actual equip del govern: el feroz, el "yoyas" o "el joyas" (per alguns Beni), "la iaia" (allà on va tot ho emmerda" i "el millonetis" (aquest no diu res, no sap res però para la bossa). Jo crec que amb una foto d'aquests elements faríem una bona promoció, no sé si de la família Munster, o bé, per la portada d'un CD que digués: "les veus dels porquets més ràncies de la Catalunya del interior"