dissabte, de maig 27, 2006

Carta al diari de Tarragona

El diumenge passat en el Diari de Tarragona es va publicar un article sobre la tensió que es viu a Querol per culpa del pla urbanístic. Em va sobtar que el govern de l’Ajuntament reconeixes que els 30.000 euros de donació per part de la promotora Sant Andreu de Llavaneres fos per la redacció del Pla d’Ordenació Urbanístic municipal (POUM). D’aquesta manera la promotora de 550 nous habitatge a Rocacorba paga el POUM del municipi. Seria molt difícil que un pla urbanístic pagat per una promotora no li fos favorable. Això és un escàndol més d’aquest Ajuntament que ningú d’instàncies superiors vol posar remei. A més es justifica que el poble si no es fa la urbanització quedarà mort. Una urbanització allunyada del poble, en una zona forestal i que segons la memòria del pla parcial va destinat a segones residències i a multipropietat no és la solució. Tothom està d’acord en que el poble ha de créixer, però rehabilitant el nucli i en tot cas fent noves cases enganxades al poble. L’Alcalde i el regidor d’urbanisme porten des dels 80 a l’Ajuntament; que han fet per evitar el despoblament? ara tenen preses per salvar el poble o per omplir-se la butxaca?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc del Pont d'Armentera i la cosa em cau aprop. Em sembla que no s'ha fet una queixa prou mediàtica. Força i endavant!

Anònim ha dit...

A totes aquelles persones que penseu fer al·legacions al POUM, us aconsello que comenceu a mirar la legislació que us pot afectar:

Llei 2/2002, de 14 de març, d’urbanisme

Llei 10/2004, de 24 de desembre, de modificació de 2/2002, del 14 de març d'urbanisme.

Si mireu aquestes lleis podreu saber què vol dir PMU, PPU, PPD, etc., denominacions que us poden afectar a algunes de les vostres cases o terrenys , sobretot si formeu part de la Plataforma Salvem Querol. Penseu que han tingut un any per pensar tot el mal que podien fer. Vosaltres ja sabeu que aquest ajuntament té un assessor que, polítics reconeguts, l'anomenen "el càncer de Querol". El que no saben aquests polítics és que el càncer ha fet metàstasis i, està molt a prop seu!

Al Cesc del Pont d'Armentera només li dic que existeix una coincidència en la persona que va redactar el POUM de Querol i la que ho farà al Pont (només ho dic perquè tot s'encomana) Avui ho podeu llegir al BOPT Núm 126 - Dijous, 01 Juny de 2006

No pareu de treballar !

Anònim ha dit...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»