dijous, de maig 04, 2006

Protesta de la Plataforma en contra del POUM aprovat





Després del Ple de l’Ajuntament de Querol, la Plataforma Salvem Querol ha fet un acte de protesta per mostrar el seu rebuig a l’reaprovació inicial del POUM. La protesta s'ha fet sense interrompre el transcurs del Ple i un cop finalitzat aquest.La Plataforma ha llençat fotocopies de bitllets de 500 d’euros i desenes de monedes d’1 i 2 cèntims per denunciar l’especulació urbanística que pateix el municipi.
A més el GEPEC emprendrà accions legals i administratives per aturar aquesta barrabassada urbanística si aquesta s’aprova definitivament.Abans que s’aprovi res es poden veure a internet 3 urbanitzacions en venda a Querol, més de 300 ha per urbanitzar, en un municipi de 300 persones empadronades


8 comentaris:

Plataforma ciutadana ha dit...

Hem publicat al nostre blog, el que us passa.
Ànims, teniu tot el nostre suport.
Diari NO TAN A PROP
www.notancerca.blogspot.com

Anònim ha dit...

És vergonyós, indignant i corruptós el que volen fer amb el vostre poble. No a l'especulació i a la totxana per tot arreu. Us dono tot el meu suport en la vostra lluita, no se'n sortiran!

Endavant, no esteu sols

Francesc
Barcelona

Anònim ha dit...

Us segueixo d'aprop i us animo desde terres penedesenques.
Conec molt bé la zona i sento molta impotència. Dóno veus del que està passant, però no em consola el fet de que el futur acabi posant a l'alcalde i companyia l'etiqueta que mereixen. Que coi s'ha de fer???

Ireneu Castillo ha dit...

Durs i a la cresta! que especimens com aquest, l'únic que es mereixen és que els corrin amb cartutxos de sal.

He dedicat el meu post d'avui al vostre cas.

No defalliu!!!

http://ireneu.blogspot.com

Anònim ha dit...

Us proposo que aneu a la web de l'ajuntament (www.querol.org o mirar el link d'aquesta mateixa pag) i on diu "ajuntament en línia" li digueu a l'alcalde el que es mereix sentir. fem força entre tots contra els que es pensen que és tant fàcil enriquir_se a costa del patrimoni natural de tots.

Anònim ha dit...

Us copio aquest interessant missatge que ha escrit un company de cadaqués en un altre apartat d'aquesta web:

"benvolguts,
des de cadaques portem molts anys lluitant contra un urbanisme gens etic i especulatiu.Hem guanyat el no al port deportiu de port lligat, un camp de golf a cap de creus, hem lograt que es declari tot el massis parc natural, etc... I CONTINUEM ALERTA i verificant tot el planejament.aquesta misiva es nomes per ajudarvos en pautes d'actuacio per tal de guanyar.Nomes alguns consells,

1.Utilitzeu tota l'informacio a mes alt nivell(aixo de l'administracio es com l'exercit, no vagis a trobar un cabo si pots parlar amb el general)O sia,directament amb en Joan Saura ( cap d'ICV, Joan Boada ,diputat ICV, i francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient).
Cartas directes i reunios urgents amb Quim Nadal (conseller DPTOP i Joan LLort director gral. d'urbanisme°).Tambe parlamentaris de ERC i de PSC ( al govern ) Ah! un altre nom important a la conselleria de P.T.O.P. :Joan Ganyet (nou director general de Paisatge°)

2.De tot aixo , el maxim de fluidessa amb la premsa per tal de crear un debat social i estat d'opinino.

3.Ajuda de grups ecologistes, asssociacions de veins etc...
4.Trobar advocat o bufet que coneguin be el territori i es vilguin implicar amb la causa .
Si veiuque hi ha indicis de prevadicacio , no dubtar a portar-ho a fiscalia ( el tema del donatiu de les constructores ,...°)
el fiscal de sala de delictes urbanistics i del medi ambient es diu ANTONIO VERCHER NOGUERA."

Anònim ha dit...

Em va explicar l´Adrià tot el que va passar al ple de l´altre dia.

Tot plegat és una vergonya i cal apretar fort a aquests especuldors pq sinó en 4 dies Catalunya serà un Marina d´Or.

Molts ànims a tots els Querolencs que lluiten per la causa!!!

Pol

Anònim ha dit...

Us vaig veure a TV3 i em va agradar molt la vostra protesta. Aquest ajuntament no us demana mai l'opinió vostre abans de fer els canvis al POUM? Els hi podrieu dir que la manera de funcionar que tenen és més pròpia del franquisme que de la democràcia. Que tenen por d'alguna cosa? De què s'amaguen?