diumenge, de maig 20, 2007

Divendres a les 20:00 h. tots a sopar a Esblada.

VOTA COALICIÓ INDEPENDENTS PER QUEROL -ENTESA PEL PROGRÉS MUNICIPAL

VOTA CIQ-EPM

Competència, confiança i proximitat

Volem fer plegats:
· Un territori respectuós amb el medi ambient
· Uns serveis dignes i a l’abast de tothom
· Un creixement urbanístic conscient
· Una promoció econòmica decidida
· Una aposta clara per la cultura, l’esport
i el lleure
· Un municipi integrador i solidari

Només amb tu ho farem possible...

COALICIÓ D’INDEPENDENTS PER QUEROL - EPM


L’ÚNIC GRUP INDEPENDENT QUE TREBALLA DES DE FA ANYS PER A MILLORAR EL NOSTRE MUNICIPI

Fa 3 anys que un grup de persones veïnes del municipi varem formar la Plataforma Salvem Querol per a defensar un desenvolupament sostenible del nostre poble, davant l’amenaça que l’ajuntament aprovés un pla urbanístic que preveia la construcció de més 6.000 cases. Passat aquest temps hem aconseguit paralitzar aquest despropòsit que pretenien fer-se a mida uns quants oportunistes i hipotecava el futur de les noves generacions. Hem presentat centenars d’al·legacions, hem informat dels problemes de Querol a tot arreu, hem denunciat a l’equip de govern per corrupció urbanística i prevaricació al ministeri Fiscal ... i també ens hem preocupat per altres temes com ara l’aplicació desmesurada de fangs de depuradora als camps, la manca de serveis,...en definitiva... sempre vetllant pel benestar d’un territori que estimem. Aquest esforç ha estat reconegut amb l’atorgament a la Plataforma Salvem Querol del 1er Premi per a la preservació del Patrimoni Vall del Gaià 2006 Centre d’Estudis del Gaià.
Ara arriba l’hora de renovar a les persones que estaran al capdavant del consistori els propers quatre anys, i ha arribat el moment també de donar solucions noves enlloc de crear més problemes vells.
Com podeu comprovar, nosaltres abans de presentar-nos a les eleccions ja tenim tot un itinerari d’experiència i de treball conjunt pel municipi des de la Plataforma Salvem Querol, ara volem avançar plegats, volem avançar amb tu, i continuar destinant aquests esforços de millora, no només des de fora, si no a més a més des de dins de l’ajuntament.