dissabte, de desembre 31, 2011

El Govern de Querol acusa Uroz de voler boicotejar el POUM

Bon any i un parèntesis a aquestes festes,

Arran d’unes declaracions que l’exalcalde va fer al setmanari al Vallenc i els diversos inputs des de fa mesos de l’exAlcalde  acusant-nos de mil històries hem fet aquesta primera resposta sobre aquestes declaracions.

Després de denunciar en el ple passat tot el que ha malgastat i repassar algunes de les seves accions en l’anterior legislatura (vegeu  http://salvem-querol.blogspot.com/2011/12/ple-passat.html ) creiem que ara està perdent els papers. Així properament de tot el que vam denunciar en l’últim ple, farem un petit butlletí repassant la seva obra de govern, com una miniauditoria, per difondre-la per tot el municipi.

No cal dir que també això és fruit de la negativa de CIQ a formar govern amb ell, després que hagi intentat per terra, mar i aire que l’Anna o jo pactéssim amb ell; després de posar verds el nostre soci.

L’equip de govern actual no està format per una coalició de partits, sinó per 4 persones amb sintonia que formen una pinya i un bon grup de treball, que es complementen i amb objectius comuns.

http://www.elvallenc.com/el-govern-de-querol-acusa-uroz-de-voler-boicotejar-el-poum

El Govern de Querol acusa Uroz de voler boicotejar el POUM

La primera roda de converses sobre la continuació del POUM amb les juntes de les quatre urbanitzacions s’està realitzant amb una bona acollida. El nou equip de govern ha transmès que el nou Pla les beneficiarà, ja que les obres d’urbanització seran molt més econòmiques al reduir-ne l’àmbit.L’equip de govern vol contestar les declaracions de l’exalcalde a aquest setmanari, manifestant que és l’únic regidor que hi ha votat en contra i l’únic que pretén és boicotejar el POUM fent acusacions falses. Pel que fa al creixement del poble s’han tornat a incorporar aquelles cases i terrenys annexos al nucli que l’exalcalde va desqualificar per ser membres de la Plataforma Salvem Querol, però no ha incorporat res nou. En total, al voltant del nucli es podran fer un màxim de 15 cases enfront de les més de 1.000 que preveia fer l’exalcalde a la zona de Rocacorba.Creiem que l’exalcalde no està qualificat per parlar sobre aquest tema quan durant el seu mandat va cometre tantes irregularitats investigades pel jutge i pendents de judici. A més, hi va haver altres irregularitats que no es van investigar com que des de l’Ajuntament es cobressin diners als promotors per pagar el POUM, difícilment es pot ser objectiu sota aquestes circumstàncies.