dijous, de maig 11, 2006

La punta de l'iceberg

30.000 €, aquest és la quantitat que el promotor de Rocacorba, Rojas, de Sant Andreu de Llavaneras S.L. va donar a l'ajuntament a canvi de tramitar la urbanització; si no es fa s'haurà de tornar aquesta quantitat, encara que no hi ha proves escrites d'això. La donació de 6000 € del promotor de la urbanització de la Casa Gran. Altres donacions per facilitar el canvi d'urbà a rustic de terrenys agrícoles i forestals; per no pagar tanta contribució.
Així per qualsevol gestió a l'Ajuntament primer de tot val més fer una donació per facilitar els tràmits
I el que no sabem!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I despres ho cobren com a dietes, comptant el viatge des de Barcelona, oi? Per això ara fan reunions de govern municipal dijous i dissabtes, es que amb 300 habitants censats, tenen una feinada!!!
I teniu raó, el que no sabem! No només a nivell municipal(requalificacions subjectives, augment d'impostos pels veïns que protesten, i premis pels que els segueixen la corrent, etc.) sino a nivell de la Gene, perquè com s'entén el canvi de la Xarxa NAtura ????????
Sternocoelis duforti

Plataforma ciutadana ha dit...

A Santa Magdalena de Pulpis, un poble del Maestrat d'uns 800 habitants, una empresa urbanitzadora paga la redacció del Pla General d'Ordenació Urbana, per a que li reclassiquen milions de metres quadrats per construir una urbanització de milers de vivendes amb camp de golf, tocant del Parc Natural de Serra d'Irta.
Allí l'empresa paga totes les despeses de tramitació del canvi d'ús del sòl, no una quantitat fixa com sembla que passa a Querol.
Salut i ànims.
www.notancerca.blogspot.com

Anònim ha dit...

Aquestes reunions de govern ja me les imagino: El "discotequero" (Uroz)deu agafar llibreta en mà i posa creuetes a tots aquells que es porten malament. Després pensa com els pot fotre: pujant impostos o desqualificant les seves terres, traient un cartell indicador etc. Mentrestant el "blanquito" es deu estirar damunt el sofà i el Carreño Soriano està pensant en quina serà la propera mentida que dirà. Tot un exemple d'ajuntament coherent i dedicat al poble !

Anònim ha dit...

quin desastre!!! ara bé mentre tothom es dediqui a la política per veure que en pot treure, així ens anirà. Si a un poble tan petit passa això no és estrany el que passa a Marbella. Ânims i no us canseu, A VEURE SI ES VERITAT QUE EL TEMPS HO POSA TOT AL SEU LLOC

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

la compra de municipis amb pocs recursos econòmics adquireix les més diverses formes, a uns un parc eòlic, a altres un abocador, a altres una irbanització,... tot plegat amaga una gestió municipal de difícil solució.
www,calsacarrando.blogspot.com

Anònim ha dit...

best regards, nice info Free excel bookkeeping