diumenge, de desembre 03, 2006

Per fi s'acaba el mandat municipal! 4 mesos

Ja falta menys perquè aquest Ajuntament acabi el seu mandat. Un Ajuntament format per un equip de govern que no va guanyar les eleccions i fruit d'un cas de transfuguisme flagrant que va comportar el canvi de l'equip de govern i l'elaboració d'un nou POUM que només afavoria als especuladors i no tenia en compte al veí del poble. Durant tots aquests anys Querol ha estat víctima dels interessos personals de l'equip de govern que volen conduïr a aquest poble a una situació com la de Marbella, Andratx, Ciempozuelos, Salou, Seseña, Porchinos, Cullera... Enlloc d'apostar per un creixement aprofitant el patrimoni natural que gaudim sense destruir-lo.
Un mandat també caracteritzat pels insults, represàlies i tensions provocats pel regidor d'urbanisme.
(L'Arbre és un roure centenari mort del municipi de Querol)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, aquest mandat és apoteòsic pel que fa al regidor d'urbanisme i altres. El divendres dia 1 de desembre l'Uroz de desembre va haver de presentar-se devant de la justícia per haver insultat a la lletrada María Aurelia de la Sierra.
Li han donat deures per fer. Ara veure'm si compleix. El dia 15 de gener ho sabrem. Aquest és el termini que li han donat!!!!

Anònim ha dit...

És el moment d'aprofitar que la justícia s'ha sensibilitzat vers aquest tema per anar a fons i sense compassió (ells tampoc la tenen...): Carreño i Uroz a la presó!
Reconec el vell roure de Saburella...que no ens destrueixin el paisatge!