dimecres, de juliol 25, 2007

Últimes demandes presentades per CIQ

Senyor Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Querol,

El torrent d’Esblada forma un gorg, conegut com a Pont dels 4 Ulls, a 2 km del nucli de Querol. Últimament l’espai s’ha massificat molt i els caps de setmana d’estiu i els dies d’agost s’omple de gent que s’hi va a banyar. La major part de la gent respecta l’espai però hi ha una minoria que deixa les escombraries on es deixen els cotxes i al mateix gorg (bosses de plàstic, cigarretes, llaunes, envasos....).
Per això li proposo que prengui mesures correctores que podrien ser:
- Posar un cartell-ban a l’entrada de l’espai (on es deixen els cotxes) on es prohibeixi tirar escombraries i amenaçar de multa si es fa. I s’insti al banyista a respectar la natura i emportar-se les deixalles. (Mentre no es faci el cartell penjar un paper plastificat)
- Que un treballador de l’ajuntament si presenti els migdies del cap de setmana d’estiu i a l’agost per informar als banyistes i fer complir el ban.
- Que s’insti als agents rurals a patrullar per aquesta zona els dies indicats.


Senyor Alcalde de Querol,


M’adreço a vostè per tal de demanar-li el següent:
1. Les tasques que realitza el regidor contractat a temps parcial a l’Ajuntament i que tinguem a disposició de tots els regidors un informe mensual on es detallin totes les tasques realitzades.
2. El contracte de la assessora ....., el seu sou, les seves tasques, l’horari de treball i el lloc físic de treball.
3. Les actes de juntes de govern realitzades.

D’acord amb el seu oferiment de diàleg el dia de la presa de posició, li agrairia que poguéssim discutir els punts 1 i 2 en el proper ple i per això mateix demano que consti com a punt de l’ordre del dia.
Esperant rebre ben aviat la documentació sol·licitada,
Atentament,