dilluns, de gener 21, 2008

Nou ajuntament a 20 metres de casa de l'alcalde

EN ... PRESENTA AL·LEGACIONS A L’OBRA Projecte "Obra Dependències municipals (906.385,08 €)" ( BOPT 2007/15412):

  • La construcció d’un nou Ajuntament de 700 m2 en un municipi de 400 persones empadronades i d’un preu total de quasi 1 milió d’euros, que disposa d’un Ajuntament modern i espaiós situat a l’antic nucli urbà i que està en perfecte estat, no es pot sinó considerar una malversació de diners i una manera fina d’acabar de desmantellar el poble antic.
  • No es pot gastar el que suposaria gaire bé un any del pressupost total de l’ajuntament de Querol (encara que només en pagui una part) en la construcció del segon consistori.
  • És evident que a Querol tenim altres necessitats molt més prioritàries (ja explicades a la carta de 18/10/2007) que la duplicació dels edificis públics i més quan això suposarà treure la vida que l’Ajuntament dóna al poble. Si el que vol l’actual equip de govern és apropar l’ajuntament a les persones de les urbanitzacions, pot obrir una oficina municipal durant el dissabte al matí per atendre les peticions dels parcel·listes; aquest fet suposaria una despesa mínima perquè ja existeixen espais que podrien fer aquesta funció.
  • A més d’innecessari, l’alcalde proposa que es faci a 20 metres de casa seva. Si tingués una mica d’ètica, l’alcalde s’aproparia al ciutadà NO el ciutadà a casa de l’alcalde.

Per tot això sol·licito la immediata retirada d’aquesta obra.