diumenge, de febrer 01, 2009

Un mur cedeix i l'Alcalde desapareix

Durant la matinada de diumenge va cedir un mur de 5 metres sobre la plaça Sant Sebastià de Querol; els 40 l/m2 que van caure el dia anterior segurament van ajudar a fer-lo caure. El mur va caure sobre el carrer del Castell deixant-lo totalment colgat i moltes pedres van arribar a la mateixa plaça tallant el pas. Gràcies a que el mur va cedir a les 3 de la matinada no s’han de lamentar danys personals i, per centímetres, cap cotxe es va veure afectat; només unes rascades.

Els veïns de Querol vam avisar a l’Alcalde a primera hora sobre la situació, li vam expressar la nostra preocupació perquè no caiguessin més pedres i que no es podia transitar pel carrer. La resposta va ser que durant la setmana ja es netejaria i que mentre poguéssim passar entre les pedres ja estava bé. Ni l’Alcalde ni cap regidor de l’equip de govern es van presentar al lloc del fets ni van enviar a cap treballador de l’Ajuntament. Finalment van ser els bombers, alertats pels veïns, els que es van assegurar que no caigués res més i van netejar part de la via.

Des de l’Associació de Veïns del Nucli Urbà de Querol volem mostrar la nostra preocupació per l’abandonament que l’equip de govern de l’Ajuntament mostra envers el nucli. Aquest fet és un més del desinterès que mostra l’Alcalde sobre el nucli; amb obres a mitges des de fa 2 anys, des de fa més de mig any sense lampista, volent treure la seu de l’Ajuntament del nucli, en definitiva, sense fer res per revitalitzar el poble només pensant en noves urbanitzacions i interessos de promotors privats. Volem recordar que l’Alcalde ha de governar per tots i no només pels seus propis interessos, però en el nostre cas només governa pels seus votants i pels seus amics; encara que el nucli de Querol no l’hagi votat també n’és l’Alcalde. Encara que ell digui que a Querol: “no hay nadie, Querol està muerto” no ho està.

Associació de Veïns del nucli antic de Querol

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El pitjor que li pot passar a l'alcalde és que els morts es tornin en MORTS VIVENTS!!!!!

Anònim ha dit...

La obligación de un alcalde consiste en preocuparse por las cosas que pasan en su municipio: sean de las urbanizaciones o del núcleo.
Lo primero que me llama la atención de este alcalde es el hecho de decir que si se puede pasar por encima de las piedras que no pasa nada y que ya sacarán los escombros durante la semana.
¿Os dáis cuenta en la diferencia que existe entre el innombrable alcalde de Querol y muchos alcaldes del país que han sido capaces de mover cielo y tierra, en éstos días de viento y lluvia, para procurar que a sus ciudadanos no les pase nada?