dimarts, de setembre 01, 2009

PARTICIPA AL PLA URBANÍSITIC (POUM)

El pla urbanístic de Querol torna ha començar per 3er cop i després de gastar més de 120.000 euros per no res. L'avarícia, l'autoritarisme i alguns interessos privats han fet retardar el POUM.
Per sort el Pla Territorial del Camp de Tarragona defineix globalment com ha de ser un pla urbanístic i projectes llunàtics com els anteriors no es podran realitzar.
El Pla Territorial planifica els espais agrícoles, naturals, urbans i industrials d'una forma global en tot l'ambit del Camp de Tarragona, impedint el perill d'algun ajuntaments de confondre el creixement sostenible amb el creixement de Marbella.
En línees general des del Pla Territorial es diu que Can Llenes, Ranxos de Bonany, Mas Gassons i Mas Bermell s'han de consolidar els nuclis de les urbanitzacions, s'han de vertebrar i s'ha de reduïr l'àmbit urbà de les zones perifèriques no consolidades; sense que això afecti a cap casa existen. També diu que el nucli d'Esblada s'ha de recuperar i que el poble de Querol pot crèixer fins a un 50%.
A la web de l'Ajuntament s'ha de trobar tota la informació del POUM en els propers dies, pots participar i dir la teva.


També ens pots dir fer arribar les teves idees a: regidor.querol@gmail.com

De moment pots trobar la documentació a aquí:

http://appdmah.gencat.cat/web/cerca/plans_participacio