dijous, de març 31, 2011

Ple d'avui dijous 31 de març

Les úniques 3 mocions que hi havia pel Ple d'avui,  que ha presentat Coalició d'Independents per Querol – Entesa (CIQ-Entesa), s'han aprovat:

 

ü  Moció per demanar facilitats per a la instal·lació del subministrament elèctric definitiu als habitatges de les urbanitzacions. L'Alcalde m'ha dit que faci jo las gestions que ell ja las va fer fa uns anys i no ha aconseguit res.

ü  Moció per l'adequació a normativa dels dipòsits d'aigua del nucli de Querol. Es farà properament

ü  Moció per recuperar el Parc de Bombers d'Estiu. S'enviarà al departament d'Interior, a més he preguntat sobre la nova caseta de bombers just al puig de Montagut. L'actual no compleix la normativa de riscos laborals pq està sota les antenes. He demanat que és faci com més aviat millor pq és un servei per tot el municipi de Querol i els dels veïns i vaja pel nostre entorn.

El mobiliari de l'oficina d'atenció al ciutadà, fotos al blog, ha costat 30.000 €, deu n'hi do... no han descobert l'IKEA ;-)

 

També he demanat que s'obri el màxim de dies els dos ajuntaments. El de Bonany obrirà o cada dia o gaire bé cada dia i el de Querol només es vol obrir un dia a la setmana. He demanat que el del nucli també obri el màxim de dies perquè dona servei a masies que toquen al Pont, masies que estan més amunt d'Esblada, masies que estan a prop de Pontils i el mateix nucli de Querol. Penso que és una forma de revenja perquè la plataforma salvem Querol  que va néixer al nucli li porta tants problemes.