dimarts, d’abril 19, 2011

presentació CIQ-E a Querol

El passat diumenge 17 d’abril es va presentar la llista de Coalició d’Independents per Querol – Entesa (CIQ-E) al poble de Querol. Aquesta és la primera presentació d’un seguit d’actes que es desenvoluparan les properes setmanes per tot el municipi. En la llista hi ha persones d’arreu del municipi, dels nuclis, de les urbanitzacions, de cases aïllades... gent amb moltes inquietuds amb l’objectiu de donar una vegada per totes un cop de timó a la política erràtica que s’ha anat practicant a l’ajuntament, promoure el desenvolupament sostenible de Querol, poder gestionar i solucionar millor tots els problemes, de manera democràtica i amb la urgència que exigeix.
L’any 2007, un grup de veïns de Querol, vam decidir presentar la Candidatura Coalició d’Independents per Querol (CIQ-E) en les eleccions municipals, aconseguint ser la segona força. Ens hem mantingut ferms i coherents durant aquests 4 anys d’oposició treballant per millorar el municipi, informant a tothom de les novetats, apropant la informació als veïns com mai: amb transparència.
Som persones joves, emprenedores, amb ganes de canviar i millorar la gestió i la manera de treballar a l’Ajuntament, lluitant pels interessos de les urbanitzacions, del poble, dels altres nuclis, masies i tot l’entorn natural que ens envolta.
El cap de llista serà l’actual regidor a l’oposició de CIQ-E acompanyat de dones i homes d'arreu del municipi