dimarts, de desembre 20, 2011

Ple passat

En el Ple de dissabte passat l'exAlcalde ens va retreure gastar-nos 600 € per portar la deixalleria al municipi dos cops. Sense entrar a justificar la deixalleria jo li vaig contestar que en els seus 7 anys al Govern, entre d'altres va malgastar aquests diners:

1.       Tenir una assessora de 2003 a 2007 contractada durant tota la setmana i que només pujava 5 hores el dissabte i cobrava 1400 € al mes. I que en total va cobrar 80.000 € per res.

2.       Fer uns vestidors a Ranxos per 60.000 € sense el consens veïnal en un camp de futbol abandonat i que porta 2 anys sense estrenar.

3.       80.000 € entre el 2003 i 2009 en la redacció dels diversos intents de POUM atesa la seva mala gestió.

4.       La despesa dels advocats pel cas "Arboçar"

5.       Demanar un préstec de 200.000€ que els altres haurem de tornar

6.       I un llarg etc,

A més a més, vaig recordar que l'anterior equip de govern va expulsar un regidor de les dependències municipals perquè la seva presència molestava, va enviar una carta a l'associació de veïns de Querol perquè retirés el material immediatament de la festa major de la casa del poble o si no enviariarien la guàrdia civil, no va deixar que el vigilant municipal anés a buscar un regidor convalescent d'una lesió a la cama per assistir a un Ple, a més d'insultar greument a molta gent....

En el passat Ple l'exAlcalde va tornar a insultar greument, ara a un veí, l'Ajuntament analitzarà l'acta, i si troba indicis clars de faltes, el denunciarà. A més des de l'Alcaldia no es permetrà que es repeteixin aquests fets; s'enviarà una carta a cada regidor avisant que el pròxim insult o amenaça personal comportarà les mesures disciplinàries oportunes que permeti la llei.