dijous, de març 16, 2006

Pedrera??!!!!

Ens faran una pedrera aquí amb el nou POUM??(foto a sota) a Esblada?, una altre pedrera a la Serra de Brufaganya? Lluny de les cases dels regidors de l'Ajuntament? A més dels fangs als camps ,ara aquesta possible pedrera? és el futur que Esblada és mereix? Pel futur de la butxaca d'alguns segur. Querol s'ha convertit en el paradís dels especuladors, si vols fer una urbanització, una pedrera... només has de fer una donació i tot arreglat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentre els especuladors "carronyaires" ajudats per els paràsits del municipi estan destrossant tota la riquesa natural de Querol els polítics de la Generalitat triguen mes de tres anys en posar-se d'acord per aprobar el Pla Xarxa Natura 2000
Així està el pais

Anònim ha dit...

No fa gaire anys, a l'actual alcalde de Querol li varen fer una entrevista on explicava que el seu objectiu primordial per al municipi era potenciar el turisme rural. Uns anys més tard, aquest senyor, ha decidit canviar radicalment de política (o potser d'interessos) i ha decidit convertir els camps, el paisatge i les persones en un femer on l'adob no serveix per produir natura sinò per engreixar promotors devoradors d'espais i d'il·lusions. El més trist és que diuen que això ho fan pel poble !!! La pedrera que volen fer a quanta gent donarà feina? Per què no han tingut l'interès de demanar subvencions a L'Unió Europea per tirar endavant una casa de colònies per a infants i gents gran, on l'horticultura i la ramaderia tingués una presència enriquidora pels "de ciutat"?
És clar, és més fàcil no pensar, no treballar i sobretot NO DEMANAR MAI L'OPINIÓ DELS INTERESSATS.

Anònim ha dit...

Foteu fora a aquests caciqs de l'ajuntament!!! Però qui és que vóta en aquest poble?!?!?