dimarts, de setembre 25, 2007

Nou POUM a Querol

Després de 3 anys de tramitació del pla inicial del pla urbanístic - POUM, l'arquitecte i l'Alcalde-regidor d'urbanisme han vist que el POUM de Querol no compleixen les normatives. Però per adonar-se han necessitat l'ajuda d'una assessora d'urbanisme.

Tot sembla indicar que ara ho volen fer bé perquè la llei és més estricte... podrem opinar i dir la nostra lliurement, però pq no ho van fer abans? per intentar colar un pelotazo... ara que tenen una pluja de denúncies i noves normatives rectifiquen.

HEM PERDUT MOLT DE TEMPS I DINERS, i algú hauria d'assumir aquestes responsabilitats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sorprèn que l'arquitecte Ricardo-Saúl Sánchez Obaya sigui altre vegada el redactor del nou POUM quan ell mateix havia comentat que en cas d'haver-se de repetir, ell no el volia fer. D'això se'n diu un home de paraula! Què deu haver passat? Li agraden més els diners que a un nen un "chupa-chups"? De fet, fer "un corta y pega" a l'estil Ana Rosa Quintana, no li treu temps i, en poca estona, torna a tenir el projecte acabat.
Quan s'intenta analitzar objectivament com es presenta aquest nou POUM, el primer que un creu és que NO HA CANVIAT RES DE RES!
El regidor d'urbanisme (Uroz), ÉS EL MATEIX. Només cal afegir que tal i com va dir en la sala de plens de l'ajuntament "ahora lo vamos a hacer todo legal". Com veieu tota una declaració de principis.
El regidor contractat (Carreño) ja no és alcalde "fictici", ara potser intentarà assessorar amb tot l'odi que té acumulat quin tipus de càstig mereix un veí o l'altre. Ja se sap, hi han persones que se les paga per fer mal psicològic. Encara que sembli inverosímil alguns ajuntaments s'han fet experts en això.
Caldria saber si l'actual secretari serà l'economista que assessori l'apartat econòmic del POUM. D'aquesta manera tot quedaria a casa.
Per canviar no canviarien ni els gossos ni els collars. Tot igual!
Pel que fa a la nova assessora d'urbanisme, només dir que sembla que conegui bé el funcionament intern d'un ajuntament i que és advocada. Esperem que sigui una persona objectiva i que no s'impregni de les males formes i costums que té aquest ajuntament envers els seus veïns. De com es faci aquesta participació ciutadana se'n podria deduir quina és la veritable intenció del Consorci. Què volen, enumerar una sèrie d'actuacions damunt d'un paper o, la intenció és escoltar A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES AMB CASA O PROPIETATS al municipi i intercanviar opinions?
Ajuntament, vosaltres teniu la paraula!

Anònim ha dit...

Sobre el comentari anterior s'ha de corregir; allà on diu "Consorci" ha de dir "Consistori". Un lapsus!