dilluns, d’octubre 01, 2007

Ple, ex-assessora a 70 €/hora

Ple de divendres 28 de setembre:
Com sempre és difícil de poder discutir (argumentant) amb l’alcalde Uroz; a final del ple va haver-hi com habitualment crits de l’alcalde en resposta a algun comentaris del representant de CIU.
Es van aprovar les dues propostes d’acord de CIQ:
- Catàleg de camins i ordenança de motos per corriols
- Promoure la banda ampla al municipi

CIQ, va demanar al mes de juliol el contracte de Rosa Maria Altés i explicacions sobre les seves tasques, filla de l’antic assessor jurídic de l’Ajuntament, Antonio Altés i filla de l’antiga secretaria de l’Ajuntament de Querol. A l’agost, 15 dies després que CIQ presentés l’escrit, l’alcalde la feia fora per no complir l’horari suposat de contracte (jornada completa tota la setmana) ja que només venia un dia; peròael contracte que figurava a la Seguretat Social era de 5 hores a la setmana i per tant cobrava 1400 euros per 20 hores al mes!! (durant 4 anys!!!), (diners malgastats, al mateix ple vam aprovar un suplement de crèdit per ajudes a naixements). D’aquesta manera l’acomiadament queda com il·legal i pot reclamar una indemnització; una jugada mestre de l’antic assessor jurídic de l’Ajuntament, que tan mal ha fet al municipi.

CIQ també va poder constatar que la nostra proposta d’instal·lar papereres al municipi tira endavant i que la denúncia per l’amenaça de ruïna d’una casa del poble també. A més CIQ ha proposat que s’instal·lin cartells de respectar la natura i no tira escombraries a diferents zones del municipi.

Coalició d’Independents per Querol