dijous, de març 18, 2010

Dimiteix el tinent d'Alcalde i crònica del Ple

En el Ple d'avui a Querol Coalició d'Independents per Querol -EPM ha demanat:
- Més coordinació en cas de nevades, dipòsits de sal a cada urbanització, sal a la casa del poble, un conveni amb els pagesos perquè aquests treguin neu en cas necessari. En principi només s'ha acceptat posar-ne a la casa del poble. S'haurà d'insistir.
- També CIQ-EPM ha demanat la situació del POUM. Ampliarem la informació d'aquest punt amb una nova entrada sobre l'opinió de tot el que està passant.
- La situació de la casa que amenaça ruina al nucli: Han de demanar un ordre judicial per entrar per fer el projecte de demolició. Crec que quedarà en aquest estat durant molt de temps.
- Petició de la deixalleria mòbil del Consell Comarcal o una solució per llençar els residus especials (olis,bateries, electrodomèstics...). La resposta és que anem a  la deixalleria d'Alcover o Valls, però aquestes són municipals i no les podem fer servir. La resposta final és que és  massa car, que l'ajuntament no se'n fa càrrec.
- CIQ ha presentat la moció contra el cementiri nuclear i s'ha aprovat.

Per altra banda el tinent Alcalde ha presentat la dimissió dels seus càrrecs perquè segons ell mateix no se li permetia exercir les competències que tenia (Medi Ambient, transports, tinent d'alcalde)  durant els últims 3 anys i per la situació actual del POUM.