dilluns, de maig 09, 2011

diari de Campanya

Aquest cap de setmana hem començat la campanya. El dissabte vau poder començar a veure els nostres cartells per tot el municipi i diumenge vam passar el matí a Mas Bermell.

Com el diumenge passat l’Alcalde se’ns va presentar a la reunió. Jo ja li he dit que al final encara ens votarà de tants cops que ens ve a veure. Però no va ser la única visita també vam tenir la presència del “arquitecto”, Echarandio, quin còcktel! Crec que la presència dels dos personatges respon a una certa por a que CIQ tingui massa força pels seus interessos, i ens veuen com els màxims rivals i venen a controlar a la gent que ve als nostres actes i intentar menysprear-nos. Lluny dels seus objectius vam poder tornar a destapar els dos personatges. L’Alcalde un cop més nerviós, dret, sortint a fora per fumar va intervindré per dir de males maneres que dos o tres punts del programa sobraven pq l’Ajuntament ja ho feia... quan jo vaig dir continuar algunes gestions com el tema de la DO Penedès i millorar d’altres, com els protocols de nevades.... “porqué voy a firmar un convenio si es mi palabra la que vale....” i amb tot això, com és habitual, faltant al respecte a altres persones presents que li van debatre. Això si, no va voler marxar de l’acte sense l’alzina que regalàvem.

I el senyor “arquitecto” va dir “como es que nosotros estamos de acuerdo en extinguir las urbanizacions y expropiar las propiedades...?” bé ens ho va deixar fàcil: “a part de tornar a explicar que el POUM no implica això no ens va voler respondre amb quantes parcel·les especula, vam destapar que fa dues legislatures es va presentar en les municipals en un altre municipi on també té propietats, vam destapar que va presentar un pla parcial per urbanitzar només 10 parcel·les de la seva propietat dividint-les entre 2 i urbanisme no ho va acceptar.... fins i tot l’Alcalde es va unir a la festa i li va dir: “que en 20 años no ha dicho ni una verdad y que es un especulador”. Aquest si que no va mostrar interès per l’alzina.

 

Llàstima de no haver gravat pq podríeu haver jutjat vosaltres mateixos l’actitud de les 3 candidatures presents.

 

Adjunto el cartell