dimecres, de maig 11, 2011

els VIP embruten la campanya i insulten als rivals

Aquests del grup VIP que es presenten a les eleccions municiapls han enviat per propaganda electoral oficial 30 fulls desqualificant els altres partits i a més també personalment. Almenys si fos veritat. Per exemple:  Pijoan ha pedido a la Generalitat que no se mejoren las carreteras del municipio…. Si precisament fa uns quants mesos que vaig presentar una moció pq s’arreglés la C37  pels sots que hi ha. I precisament ja és un projecte que està sobre la taula però parat per la crisi, ...  i així diuen lobo a un diputat, comunistes,... i lo de sempre que vull expropiar parcel·les... no se no cal perdre més el temps amb aquesta gent. Aquest home ha de tenir una inversió bèstia a Mas Bermell per arribar a aquest extrem. A més no està empadronat.
El que si que hem de fer és assessorar-nos de si realment es pot arribar a escriure això sense rigor i mentint, fins i tot arribant a l’insult. No se fins a on vol estirar la corda aquest personatge.
Aquí podeu veure que aquest comprador-venedor de parcel·les s’ha presentat en un altres eleccions al Bruc per defensar els seus interessos urbanístics, m’ho ha fet arribar una col·laboradora.
Aquest home no viu ni te casa a Querol, només parcel·les.
A la pàgina 115 del següent BOPT trobareu el nom d'Enrique Achaerandio Magaña com a 4rt de la llista de ERC pel municipi del Bruc de l'any 2003

http://www.derecho.com/l/bop-barcelona/notificacions-canvi-sistema-urbanitzacio-montserrat-park/